Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Del 10 "FIFTY SHADES OF PINK" - charterhilde.no

Del 10 "FIFTY SHADES OF PINK"

 Del 10

«FIFTY SHADES OF PINK !»

Mr Grey og Anastasia herjer vilt rundt på kinoer og i bøker rundt i landet, og jeg sitter her og SKAL ikke på kino. Jeg blå nekter… som den nysgjerrig person jeg er, har jeg selvfølgelig lest bok 1 og halve bok 2 …så havnet den i veggen. For å si det sånn… jeg kjente det ikke i egglederne en gang. Jeg ble bare driiiiit irritert over Anastasia som er bare en vingle «Petra».

For å si det sånn….. jeg ble mye mer gira over å lese boken og se filmen «BROENE OVER MADISON COUNTY» med Clint Eastwood og Meryl Streep . Hvorfor ? jo fordi alt ble ikke sagt… alt ble ikke vist…det lå i luften.. romantikken, erotikken og spenningen. Bare det at Clintan berørte Meryl sin hånd , gjorde så jeg fikk ilinger langt ned i tærne!

Jaaaaa jeg er en håpløs romantiker og skulle vært født i en annen epoke, men glad for det er jeg.

Dere spør sikkert nå hva i all verden har dette med «Fra bolla til krumkake å gjøre»?

Jo det skal jeg si deg. Da jeg var 19 var jeg borti en sånn Mr Grey, som skremte livs skiten av meg pluss for menn en lengre tid. Med hjelp fra folk rundt meg ble jeg kvitt han like fort som jeg traff han. I dag er han heldigvis død, så jeg føler ikke redsel lengre. Men det jeg skal fram til her, at det var da jeg begynte å legge på meg. Mine ekstra kg ble min beskyttelse for visse type menn. De skulle falle for min personlighet ikke mitt utseende! En 20-årings teori…min …på den tiden. Enn om jeg ble eldre og klokere, fortsatte kiloene og sett seg.

I dag er jeg en kvinne som er både glad i livet , menn og meg selv. Jeg vet hvem jeg er og forsonet med at jeg ikke passer inn i «trendene» som forandres hele tiden . Men det gjør ikke noe… Folk får gjøre hva de vill så lenge de IKKE skader noen.

Jeg fortsetter å være meg selv og beskytter meg for dritt filmer, elendige bøker og dårlige mennesker.

Nå er jeg endelig intakt med psyken og vekten min, men vil ned for helsens skyld Så denne reisen «fra bolle til krumkake» skal fullføres til jeg føler meg bra og frisk!

Til alle dere unge der ute……. IKKE tro at sex eller kjærligheten er som denne «fifty shades of grey»! Det er en ytterst liten del som tenner på dette….. og det er IKKE kjærlighet , det er bare en teknisk form for en spesiell form for sex. Husk også at alle typer kropp er sexy, det kommer bare an på hvem som har den! =)

DU MÅ INGENTING; husk det! Vær deg selv og forelsk deg og nyt alt det vakre kjærligheten og sexen har å gi! =) La romantikken være første prioriteringen <3

Tilbake til HJEM