Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Del 11 JEG BLIR SÅ RASENDE FORBANNA! - charterhilde.no

Del 11 JEG BLIR SÅ RASENDE FORBANNA!

Jeg må innrømme at jeg både sjokkert, redd og forbanna når jeg leser at nå kan mennesker få behandlet sin angst på NETT! Unnskyld meg men har det klikka for helsevesenet? Jeg er er hverken terapeut eller psykolog, men at et mennesket skal få hjelp med å sitte foran skjermen " å følge opplegget" som psykolog Pål Repål sier så fint, skal være et hjelpemiddel for å bli kvitt sin angst på ,er helt utrolig!!
Med såå mange ensomme mennesker vi har i vårt samfunn, og med så mange mennesker som har en eller annen form for angst tror jeg definitivt IKKE på dette opplegget!
Mennesker trenger å møte et annet menneske, få forståelse, se et annet menneske inn i øynene, få ut sine følelser til et annet MEDMENNESKE, snakke med noen som LYTTER..... og sist men ikke minst...nesten det viktigste...AT PSYKOLOGEN FÅR SE SIN PASIENT OG KANSKJE TIL OG MED SER NOE ANNET som kanskje pasienten lider av , som dem selv ikke vet om. Herlighet dette kan jo få konsekvenser som blir ennå verre.
Mennesket <3 trenger IKKE å få mer hjelp fra den tekniske verden,MEN mer omsorg og forståelse fra andre MENNESKER! Man behøver ikke være professor for å skjønne dette!
Flere og flere får angst for nettopp dette at de er alene om alt, og at presset fra samfunnet har blitt større og større!
HELSEVESENET skal være for MENNESKET <3 <3 <3
 
Tilbake til HJEM