Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Del 12 SMELTE BORT FETT! - charterhilde.no

Del 12 SMELTE BORT FETT!

Del 12 SMELTE BORT FETT!

Det å være tilbake til Horten fra Lanzarote er ikke akkurat det letteste …. Her regner det jo ned med fristelser fra alle kanter! Freia melkesjokolade! kneippbrød! Rekeost! Rømme! Fastelavnsboller! Smør! Smågodt! Rundstykker! Iskrem! Jeg kan fortsette i evigheten!

Jeg holder pusten og svømmer meg igjennom det hele. Ute er det glatt nesten overalt….så de lange turene mine har blitt kortere og jeg har gått opp et ½ kg …  Jeg får panikk! jeg hater den teite vekten…jeg er jo så flink som fortsetter på min sti.

Jeg føler meg hissig og litt hysterisk. Mannen på bensinstasjonen spør om jeg ønsker 3 boller til kaffen, ekstra billig i dag!

Haaaalllooooo du spør ikke en bolle om hun vil ha en bolle! Også 3 boller! Hvor dum går det an å bli?!

Ok…. I GOT THE PMS AND A HANDGUN…ANY QUESTIONS?! Jeg må roe meg ned… jeg vet at man går opp litt når man er PMS…. Men denne hungeren etter det søte dreper meg sakte.  JA, i dag er jeg drama Queen!

Vet dere hva? I dag var jeg med på noe veldig kult. Jeg har vært å smeltet fettet mitt. Ja, dere leste riktig.

På TR1 på Lier har de en maskin som heter EXIMIA.

Maskinen som smelter, fjerner og strammer opp. Dette høres jo helt fantastisk ut! =) På reklamen sto det følgende:

EXIMIA - For deg som ønsker en rask og trygg vektnedgang.

• Figurforming, slanking og oppstramming
• Reduserer mindre arr og strekkmerker
• Reduksjon av cellulitter
• Strammer opp slapp mage hud, rygg, hengehud utsiden og innsiden av lår, overarmer

Dette høres jo nesten for fantastisk ut for å være sant.. men som den nysgjerrige personen jeg er, må jeg bare prøve!

For det første blir jeg møtt av de søteste damer som jobber der og bare det gjør det hele så mye mindre skummelt.

Så var det denne fett smeltingen da. For å være helt ærlig … er jeg både skeptisk og litt redd. Er dette virkelig mulig?

Vel jeg ble lagt på en benk i bare trusen.  Så med olje og denne maskinen som durer en ubeskrivelig lyd begynte hun å «modellere» meg. Dvs først smelter hun fettet så strammer hun opp. Så aktiviserer hun lymfene mine. Så var det drenering.

Det hele tok ca. 20 minutter. Så fikk jeg beskjed om å drikke masse vann slik at kroppen får ut alle avfallsstoffene. For å si det sånn. Det har vært mye do springing i kveld.

Nå ligger jeg her på sofaen og føler meg egentlig veldig bra. Jeg kan kjenne ribbeina mine om jeg trykker litt ekstra hardt. Digg følelse i grunn. 10 ganger skal jeg smelte fett…. Blir jeg Superwoman eller ikke, det er spørsmålet.

Uansett jeg fortsetter min reise fra «Bolle til krumkake» på min måte… så får vi se hvordan dette går! Nysgjerrig på fett smeltingen? sjekk ut 

https://www.facebook.com/TR1Lier?fref=ts

 

Tilbake til HJEM