Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Del 13 Me Rambolina you Rambo! - charterhilde.no

Del 13 Me Rambolina you Rambo!

Me Rambolina you Rambo!

Langt inne i Hortens jungel blant alle tusen talls katter, de flertalls apotek, frisører, eldre damer med blått år, hunder av de rareste blandings raser, mennesker fra hele verden, de brune pubene, hagene med Hortensia ,  de minste hager med små hus og enorme tv apparater som du kan se gjennom vinduene fra gatenivået, med kebab shappene og kina restaurantene  sine dufter i luften… kan du hver dag se en liten bolle som er ute og går med pølsen sin (strihåret dachs) i all slags vær. Hun peser i bakkene og jobber hardt for å bli en krumkake ….

Hun ser seg selv i speilet hver dag og synes hun blir kulere og kulere! Muffin magen er blitt mindre og puppene større…det har nemlig blitt et mellomrom mellom pupper og mager ..det går ikke i ett lengre.  HUN KAN SE LYSET! =)

Bolla er klar for nye utfordringer….. og i dag var det å trene med vest og strøm! Hvor tøft er ikke det?!

MIHA BODYTEC : Hellkroppstrening med strøm !

Der går jeg med den kuleste vest med masse ledninger som gir meg strøm….uæææ….ja det føles som tatoverings nåler som stikker deg! Men det funker som fa… sier de på TR1 på Lier….Jeg tester mine «smerte» grenser! Jeg føler meg så tøff og modig!

De sier også at det er en unik trening som passer for ALLE! Du kan bygge deg store muskler eller du kan gå ned i vekt!
Det reduserer celluitter og det beste av alt … DU SER RASKE RESULTALTER på kort tid.

Ja vi får se da…….


Det gir meg  i alle fall en «vitamin boost! Og vet dere hva , TR1 på Lier sier at med 20 min med MIHA tilsvarer 1 time med intens trening! Og at 20 min så forbrenner 2/3 ganger mer enn vanlig trening!

Dette er nesten for fantastisk til å være sant… men jeg skal prøve!

 Ellers så raser kiloene mine og jeg gjør fortsett bare det jeg vil! Ingen maser, ingen får meg til å spy, ingen får meg sint, ingen krenker meg, ingen blir skuffet over meg….. for jeg følger mitt eget slanke opplegg fra «BOLLE TIL KRUMKAKE».

Ja, jeg utsetter meg for smerte og mye rart – men det er verdt det! Spenningen er inntens…..

Rambolina nærmer seg toppen av sitt fjell……Hun speider utover landet og roper " hvor er du min Rambo ?! jeg er klar for deg!

Tilbake til HJEM