Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Del 14 "DU SOVER IKKE , DU LIGGER PÅ LADEREN!" - charterhilde.no

Del 14 "DU SOVER IKKE , DU LIGGER PÅ LADEREN!"

Del 14. «DU SOVER IKKE, DU LIGGER PÅ LADEREN!»

Jeg elsker å leve fullt ut på alle måter! Ingen ting blir gjort uten masse følelser og energi. Jeg gir full pupp på ALT! Jeg har ikke ADHD, men er bare rusa på livet!

Til og med det negative gjør jeg med full energi. «misliker» intenst og blir forbanna intenst.

Jeg gråter intenst og med lyd. Jeg vil l helst ikke tørke tårene heller . bare la det rene!

Jeg er som en Duracell kanin på høy gir. Jeg sover intenst, jeg drømmer intenst, jeg hviler intenst, jeg elsker intenst, jeg danser intenst, jeg lever intenst, jeg ler intenst …ja alt gjøres med hele meg…. Intenst og inderlig.

Jeg har heller ikke et nøytralt forhold til noe. Egentlig er jeg ganske slitsom for både andre og meg selv til tider. Men det beste er, at jeg lever MITT LIV fullt ut!

Som min sønn sa til meg når han var liten. «mamma du sover ikke du… du ligger på laderen!» Vel, ja han har et poeng der…. Det er bare det at laderen er ikke en lader, men MAT… eller rettere sagt… det søte.

Når jeg holder foredrag f.eks. bruker jeg først masse energi på å forberede meg og grue meg. Jeg tror jeg skal dø hver eneste gang like før jeg kommer opp på scenen…men så igjen , gir jeg alt! Og litt til! Jeg er 100 % tilstedeværende og elsker det jeg gjør.

Men når jeg kommer hjem er jeg helt tømt… ja det føles som sjelen er tom… det føles som Hilde er glidd ut… Jeg må fylles igjen! Men med hva ? SJOKOLADE! Er jeg lei meg… må jeg fylles ….med SJOKOLADE! Har jeg prestert noe…. Må jeg fylles og belønnes… med sjokolade!

Sjokolade eller noe annet søtt har blitt en overlevnings greie som jeg ikke har klart å takle. Hadde det bare vært at sjokoladen som fylte meg med energi… hadde det kanskje vært ok…. Men det gjør meg jo bare overvektig , fylt av anger og trist etterpå.

Til og med når jeg har kjæreste må jeg ha min sjokolade i smug for å klare å stå opp til mine egne krav om den «perfekte» dame. JEG VIL IKKE AT SJOKOLADEN SKAL BLI MIN LIVREDDER!

Ja dette er sykt….men nå som jeg har kommet så langt på min reise «fra bolle til krumkake» har jeg begynt å planlegge. Jeg forbereder meg så godt jeg kan. Jeg lager verdens godeste smoothie f.eks etter et oppdrag. En smoothie som er sunn og fylt av bær. Den fyller meg med velvære. Ikke bare for sinnet men kroppen min også.

Bading er jo det beste jeg kan gjøre. Det er absolutt den bestes terapi for meg. Litt vanskelig å bade i havet en mars natt… med tanke på  gjøre det etter et foredrag… men vi går mot lysere og lettere tider så denne utfordringen skal jeg klare.

Dette å gå ned i vekt over lengre tid er en vanskelig reise med fullt av aha opplevelser! Jeg klapper meg selv på kinnet og sier « Du lille Hilde, dette skal du klare jenta mi! GÅ Å BAD! « =)

Tilbake til HJEM