Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 NOEN GANGER ER DET VONDT Å VÆRE CHARTER-HILDE - charterhilde.no

NOEN GANGER ER DET VONDT Å VÆRE CHARTER-HILDE

Det å mislike meg sterkt eller nesten hate meg, tar jeg egentlig som et kompliment ! =) Det betyr

 bare at jeg har en sterk personlighet, og har utpekt meg på en eller annen måte som har satt i gang sterke følelser! =)

Å mislike meg sterkt eller nesten hate meg for noe man TROR jeg er…. Er generaliserende, lavmål og veldig lite reflekterende. . ja på grensen til idioti.

Disse sistnevnte er merkelig nok «velutdannede» mennesker som gjerne har en høyere stilling. De følger «the main stream» på hva en liten gruppe mennesker anses som «normal og godtatt»  : De har sett meg kanskje i et brøkdel av et sekund på TV, og gjort seg deretter en mening om meg. I det sekundet har jeg blitt det de ØNSKER at jeg skal være.

Jeg har vært med i Charterfeber og er da dømt. 

De har skapt et stereotypisk Realty-stjerne stempel.

Disse menneskene som kritiserer meg for det de TROR om meg, vet absolutt INGENTING om meg. De gidder heller ikke å ofre et minutt for å se om det er et faktum eller ikke. De har bestemt seg.

Dette gjør så vanvittig vondt og det gjør meg sint. For jeg er avholds, har mer utdannelse og mer erfaring enn mange av dem. Jeg har bodd mange år i utlandet som både har gjort meg modigere og mer ydmyk for mennesket og livet. Jeg har opplevd andres kulturer og religioner på nært hold. Jeg har lært meg at det å være sosial intelligent er mye viktigere enn å være fag intelligent. Vi trenger alle type mennesker!

Jeg har bestemt meg for at disse menneskene som generaliserer meg, må jeg bare holde meg unna, og jeg må fortsette å gå min vei.

Dessverre må jeg konfrontere disse menneskene daglig. Jeg har null sjanse i det vanlige arbeidslivet. Den «vanlige» sjefen der ute gidder ikke å svare på søknadene mine eller gi meg en sjanse for å vise hvem jeg er.

Heldigvis finnes det unntak, og de roper jeg et stort HURRAA for! Det er mennesker som har evnen til å lytte, tenke selv, og som skjønner at mennesket har så mange andre sider enn det man ser på TV for eksempel.

Jeg er så heldig som likevel har så mange fine mennesker rundt meg som ser meg for den jeg er, som vil gi meg en sjanse! Min jobb som foredragsholder og forfatter gir meg mange fantastisk muligheter. Egentlig hadde jeg ønsket at jeg bare kunne holdt på med dette, men frilans-bransjen er dessverre meget uforutsigbar. Det hadde det vært så deilig å hatt en fast jobb også. Jeg har mistet mye av min selvtillit når det gjelder å få en fast jobb. Det føles som jeg er dømt for alltid.

Nå er jeg heldigvis en person som aldri gir meg. Så jeg fortsetter å kjempe for å bevise hvem jeg er.Så en dag kommer du kanskje til å angre at du ikke så meg ! =)

La dette innlegge være en påminnelse på at det alltid er viktig å undersøke fakta før man sier sin mening.

Kritiser og mislik meg gjerne, men la det være på et reelt grunnlag!

Tilbake til HJEM