Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Del 16 "Hva skjedde med deigen?" " Fra Bolle til krumkake". - charterhilde.no

Del 16 "Hva skjedde med deigen?" " Fra Bolle til krumkake".

Del 15 «HVA VAR DET SOM GIKK GALT MED «DEIGEN»?

Jeg trykker nesen min inn i speilet slik at jeg bare ser et øye og ikke begge. Jeg spør meg selv høyt «Hva var det som gikk galt nå egentlig?» Speilet blir tåkete av pusten min og tiden står stille.

Hvorfor står vekten stille eller får å være helt korrekt. Hvorfor flyttet pilen seg litt til høyre istedenfor venstre … hvorfor veier jeg et og et halvt kilo MER?! Vel … igjen har jeg vært under mega press. Alles øyner på meg og igjen har jeg glidd inn i det gamle mønstre. «Jeg skal tilfredsstille ALLE og ALT. Men ikke meg selv.» Joda, det høres så flott ut å la andre alltid komme først men ikke i dette tilfelle. Jeg blir så sint på meg selv. Men så begynte jeg å involvere meg i ting og love ting uten å ha kontakt med «lille Hilde». Plutselig slanket jeg meg igjen for ANDRE. I dag når jeg skulle veie meg, sto jeg og skalv foran vekten. Svetten haglet og jeg gruet meg så sinn sykt til dommen min. Jeg visste jeg hadde gått opp… men hvor mye?! Jeg måtte ta straffen min. Jeg hadde tapt.

HALLLOOOOO Hilde, det er bare 1 og et halvt kilo! IKKE gi opp nå som alle de andre gangene! Jeg stormer inn i dusjen. Vasker håret, sminker meg og kler meg i den fineste kjolen min, og går barbeint rundt i gresset som fortsatt har vinter kulden i seg. Jeg må hente meg inn NÅ! Det er ikke for sent!

Så IDAG har jeg tømt kjøkkenet mitt for alt !Nå skal mitt kjøkken pimpes med bare JA mat. Dette er en bra start!

Jeg har også laget et collage på kjøleskapet mitt.

I collagen har jeg klippet ut bilder av kvinner som provoserer meg. Kvinner som gjør meg sint. Kvinner som ser ned på overvektige og mener de ikke har styrke. Kvinner som IKKE tror at jeg klarer det! Kvinner som sier at det er KJEMPE LETT å gå ned i vekt!

VEL, PILUTTA DERE! Nå henger dere på kjøleskapet, som en rød duk foran en sint okse! THERE IS NO WAY BACK! CHARGE!!!!!

Jeg skal nå være venn med mitt kjøkken. Her skal det ikke være noen fristelser. Ikke en sjokolade eller et påske egg i TILFELLE jeg får besøk. Mine gjester får ta seg en deilig frukt eller få en deilig smoothie av meg! =)

Tilbake til HJEM