Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 "Akkurat nå har jeg sex med kjæresten min og har det kjempe deilig!" - charterhilde.no

"Akkurat nå har jeg sex med kjæresten min og har det kjempe deilig!"

" jeg har sex med kjæresten min og har det kjempe deilig!", "jeg sitter nå å hører på verdens fineste tale fra pappa og føler meg så lykkelig!", " Sitter i ambulansen med blå lys på vei til sykehuset, da kameraten min falt ned fra stigen, føler meg redd!", "Akkurat nå sitter venninnen min og gir meg den fineste kjærlighetserklæring!", "føler jeg har lyst til å si til kjæresten min at han er verdens finest.. men tørr ikke si det til han!" 
Jaaaa jeg overdriver! ler! men det er søren meg ikke langt unna...Mobilen har tatt over livene våre! 
Jeg finner meg  selv i å våkne midt på natten og i ørska ligger jeg å ser på fb! Ikke rart jeg føler meg stressa, ikke rart jeg har vondt i øynene og hele tiden føler en rastløshet. kl 3 om natten har jeg 6 sms ...hvordan er det mulig? sover ikke folk?
Vi mennesker har blitt så tilgjengelig at vi sender hverandre sms kl 3 om natten og spør "hvordan har du det? " og forventer å få svar innen 5 min! ler****
Vi uttrykker oss med symboler og hjerter, og vi blir modigere og modigere mot hverandre, både positivt og negativt. Ingenting er farlig å si eller gjøre lengre.... men vi glemmer LIVET! Vi glemmer å kjenne på sansene våre! Vi glemmer lukten, følelsen, stillheten, musikken, hjerteslagene og følelsen vi føler.
vi glemmer å se på det vakre havet, for vi MÅ ta bilde av det!
Vi glemmer å nyte fargene og lukten av blomstene, for vi MÅ ta bilder av det!
Vi er så opptatt av at ALLE skal vite hva du gjør akkurat der og da....istedenfor å kjenne på akkurat NÅ! kjenne på øyeblikket... og leve livet ditt <3.
ØYEBLIKKENE ER JO LYKKE.... jeg tror det er derfor flere og flere er deprimerte og sliter psykisk...for de stopper ikke opp... de kjenner ikke på de gode følelsene eller de vonde lengre.
Jeg tenker på den yngre generasjonen... hvordan skal de lære å forstå og uttrykke følelser... når alt gjøres på sms og nettet...?? 
hukommelsen får jo ikke heller trent seg , da alle svar finnes på nettet på tlf.
Jeg kjenner panikken stige... jeg som elsker å leve og jeg som lever av følelsene og sansene mine! Det er jo de som gjør livet mitt så spennende!
Er jeg sammen med familien min, vil jeg være der 100%
er jeg med venner vil jeg være der 100%
har jeg en kjæreste vil jeg være der 100%
Jeg vil se og høre at de har det bra og se signaler som man ikke ser når man skriver sms eller oppdaterer statuser. Kanskje noe veldig viktig ble sagt.....og jeg ikke hørte det!
Du kjære tlf... ja du har et kuult deksel og jeg har mye glede av deg! men nå må jeg lære meg å legge deg bort . Jeg ønsker å være 100% tilgjengelig til livet ! =)" jeg har sex med kjæresten min og har det kjempe deilig!", "jeg sitter nå å hører på verdens fineste tale fra pappa og føler meg så lykkelig!", " Sitter i ambulansen med blå lys på vei til sykehuset, da kameraten min falt ned fra stigen, føler meg redd!", "Akkurat nå sitter venninnen min og gir meg den fineste kjærlighetserklæring!", "føler jeg har lyst til å si til kjæresten min at han er verdens finest.. men tørr ikke si det til han!" 
Jaaaa jeg overdriver! ler! men det er søren meg ikke langt unna...Mobilen har tatt over livene våre! 
Jeg finner meg  selv i å våkne midt på natten og i ørska ligger jeg å ser på fb! Ikke rart jeg føler meg stressa, ikke rart jeg har vondt i øynene og hele tiden føler en rastløshet. kl 3 om natten har jeg 6 sms ...hvordan er det mulig? sover ikke folk?
Vi mennesker har blitt så tilgjengelig at vi sender hverandre sms kl 3 om natten og spør "hvordan har du det? " og forventer å få svar innen 5 min! ler****
Vi uttrykker oss med symboler og hjerter, og vi blir modigere og modigere mot hverandre, både positivt og negativt. Ingenting er farlig å si eller gjøre lengre.... men vi glemmer LIVET! Vi glemmer å kjenne på sansene våre! Vi glemmer lukten, følelsen, stillheten, musikken, hjerteslagene og følelsen vi føler.
vi glemmer å se på det vakre havet, for vi MÅ ta bilde av det!
Vi glemmer å nyte fargene og lukten av blomstene, for vi MÅ ta bilder av det!
Vi er så opptatt av at ALLE skal vite hva du gjør akkurat der og da....istedenfor å kjenne på akkurat NÅ! kjenne på øyeblikket... og leve livet ditt <3.
ØYEBLIKKENE ER JO LYKKE.... jeg tror det er derfor flere og flere er deprimerte og sliter psykisk...for de stopper ikke opp... de kjenner ikke på de gode følelsene eller de vonde lengre.
Jeg tenker på den yngre generasjonen... hvordan skal de lære å forstå og uttrykke følelser... når alt gjøres på sms og nettet...?? 
hukommelsen får jo ikke heller trent seg , da alle svar finnes på nettet på tlf.
Jeg kjenner panikken stige... jeg som elsker å leve og jeg som lever av følelsene og sansene mine! Det er jo de som gjør livet mitt så spennende!
Er jeg sammen med familien min, vil jeg være der 100%
er jeg med venner vil jeg være der 100%
har jeg en kjæreste vil jeg være der 100%
Jeg vil se og høre at de har det bra og se signaler som man ikke ser når man skriver sms eller oppdaterer statuser. Kanskje noe veldig viktig ble sagt.....og jeg ikke hørte det!
Du kjære tlf... jeg har mye glede av deg! men nå må jeg lære meg å legge deg bort . Jeg ønsker å være 100% tilgjenglig for livet!
Tilbake til HJEM