Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 jeg er såå redd fulle folk...... - charterhilde.no

jeg er såå redd fulle folk......

I disse festtider er tiden jeg skygger banen....blir litt inneslutta og kryper inn i mitt lille hus..ikke deppa, ikke lei meg, ikke mangel på invitasjoner til fester ....men kun for at jeg....svelger.....flaut men sant....driiiiiit redd fulle folk.
Jeg er avholds selv, men grunnen til det er kun at jeg liker å ha kontroll .. vite hva jeg gjør og sier til enhver tid..enn om jeg ikke gjør det helt noen ganger likevel! hahahaa! Da jeg er alt for åpen, også elsker jeg friheten å kjøre hjem når jeg vil.

Men å se at mennesker forandrer seg, sier og gjør ting de ellers ikke gjør.. vekker en barnslig redsel i meg... en redsel jeg ikke kontrollerer.... enn om jeg vet at de ikke er farlige..bare påvirket av noe kunstig..Jeg får hetta når russebussen kommer med de fineste ungdommer Uttrykksikonet heart som da er fulle..som stormer ut og roper "chaaaarteeer-Hilde"!!! De skal løfte, kose , bære (hvor får de musklene fra) og kysse! fulllstendig bananas! hvorfor er jeg redd?? Jeg elsker jo galskap!

Jeg får hetta når folk møter meg på byen og er fulle! store mannfolk som klemmer så hardt at jeg mister pusten, kvinner som viiiiiner i ørene mine! Alle er snille , alle er gode..men alle har denne kunstige galskapen som jeg ser igjennom!
Jeg forsøker å være med! Late som jeg ikke er redd... late som at alt er ok!
Plutselig fra gleden kan folk plutselig slåss så blodet spruter..plutselig kan folk råkline rett foran deg, uten hemning uten romantikk..uten at de kjenner hverandre eller har noen særlig kjemi...oppfører de seg som at DU er en eneste du har lengtet etter hele sitt liv.Samtaler kommer opp om ting som aldri tidligere har blitt nevn.
Neste dag....skal ingenting snakkes om...ingenting deles...alt er flaut, ingen klining, alle de fine ordene får du ikke høre før de er fulle igjen og all den sprudlende livsgleden har blitt til et ork..."jeg sa ikke det jeg"... hører jeg om og om igjen.

Jeg henger ikke med.... jeg blir redd.....hvorfor kan ikke kliningen, galskapen, gleden, flørtingen, fortrolige samtalene og latteren være der når alle også er edru?? Tenk så deilig det hadde vært! Tror folk hadde vært mye lykkeligere og gladere da! Uttrykksikonet smile

Jeg har ikke mot alkohol, da jeg også ser at skaper samhørighet, noe godt å drikke til maten og kos.... men det plager meg sånn at jeg er redd for det, spesielt når vi lever i et land der det drikkes mye.
Man faller utenfor når man er avholds , det er sannheten.... 
Men man må følge sitt eget hjerte <3Uttrykksikonet heart
stritter jeg imot reddselen..blir den jo bare verre.
Det er så ille til tider at jeg har lyst gjemme meg. Reise bort. Får den redselen du hadde som barn for mørket og monstre...

Tenk da hvordan faktisk barn har det når de har fulle foreldre som mister kontrollen? Når jeg er så redd for folk når jeg er 47 år.....

Jeg ønsker dere alle en fantastisk herlig pinse og 17 mai!
Ha det gøy ! Men ikke mist balansen i deg selv! Nyyyyt livet! og husk....17 mai er barnas dag, så de skal slippe å være redde!
GOd Bless og Je t`aime <3 <3 <3Uttrykksikonet heart Uttrykksikonet heart Uttrykksikonet heart

Tilbake til HJEM