Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Ferdig med studie fra BI =) - charterhilde.no

Ferdig med studie fra BI =)

Da har jeg endelig avsluttet og fått karakter for studiet mitt fra BI ; Selvledelse, coaching, og emosjonell intelligens! =) =) =) Jeg er superfornøyd med karakteren, og sååå glad for alt jeg har lært, og fått bekreftet =)=) =) =)


Så nå er jeg klar for nye foredrag , med ny motivasjon, mer kunnskap, og masse inspirasjon til alle dere deilige mennesker der ute! =) <3
Jeg har alltid trodd på at ALT sitter i hodet når det gjelder å få et liv som du er glad for! Der du bruker det beste av deg...men noen ganger i livet trenger man å få et "lite vennelig dytt", for å kommepå rett vei! =) 

Tenk nytt og tenk annerledes!


Fra og med februar, begynner jeg også med COACHING for enkelt personer! =) Sååå gøy! 
Så ønsker ditt firma eller du et "UP AND SHINE" foredrag eller coaching?

ta kontakt på min e-post adresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Jeg mener at selvledelse er å omfavne sitt eget liv =) <3
Glade hilsener og klemmer til alle der ute! 
Hilde =O))))

"With our thoughts, we make our world". - Buddha

GOD BLESS OG JE T`AIME <3

Tilbake til HJEM