Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Fyll ditt liv med det gode.... - charterhilde.no

Fyll ditt liv med det gode....

Setningen "måtte han /hun brenne i helvete!" ser jeg ofte  på facebook! jeg reagerer like sterkt hver gang! Det er helt forferdelig å faktisk skrive disse ordene om et annet menneske...enn om man ikke mener bokstavelig talt hvert ord. 
Det er så utrolig mye hat, forakt, krenkelser, mobbing , og grensesprening på alt som ikke var "lov" å si eller gjøre før....at jeg blir MØRKEREDD!
Jeg føler angsten virkelig tar tak i meg. Føler meg redd og engstelig på kveldene når jeg skal legge meg, og tenker hele tiden på hvordan kommer vi til å utvikle oss? hvordan blir framtiden vår?

Jeg ser menn som f.eks Leo Ajkic <3 og Jan Egeland <3 som kjemper for å vekke vår oppmerksomhet på virkeligheten...for at vi ikke bare bruker hjernen med også hjerte... Jeg blir så stolte av dem OG BEUNDRER dem for at de kjemper for det de tror på. <3 
Er det virkelig så vanskelig å leve seg inn i hvordan et annet menneske har det? Kan man virkelig si ALLE har et valg?

Dette gjelder ikke bare flyktningsituasjonen...men livet vårt generelt. Der det er rene hakke systemet. Til og med en Farmen kjendis måååå døøøø fordi han eller hun gjorde noe som ikke passet deg.....

Her om dagen var jeg på stranden med Racso, og kom over denne eldre mannen som satt alene på en benk og reflekterte over livet. jeg måtte bare ta et bilde ..... Det påminner meg sånn om livet.

Vi er alene...vi vet ingenting om framtiden. Det vi vet er akkurat NÅ og fortiden.
Fyll ditt liv og dagene med de gode tingene også. Se og hør noe vakkert. Tilgi. Elsk. ignorer hvis hatet ditt bobler opp for bagateller.... Bitterhet og hat må vi passe oss for. Sett pris på livet ditt, gjør en ting som du brenner for , og som har med samfunnet og livet å gjøre. Om det så er mennesker ,dyr ,eller naturen <3 
<3 ONE LOVE <3 VIS RESPEKT OG OMTANKE <3
God Bless og je t`aime <3 <3 <3

Tilbake til HJEM