Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 wiiiiii vi har lagd musikkvideo =) - charterhilde.no

wiiiiii vi har lagd musikkvideo =)

Jeg fikser ikke fugler i bur.. jeg fikser ikke når trær blir hugd ned... jeg fikser ikke å ha stram hestehale....jeg fikser ikke når grener blir klipt... jeg liker ikke å svømme i "kontrollert" vann.... trives ikke i rom uten vinduer....liker ikke å bli kontrollert eller forsøkt å bli "formet" til noe jeg ikke er.... eller til noe jeg ikke tror på ...
jeg liker ikke å bli dempet når jeg føler noe sterkt... jeg liker ikke å holde igjen på lattereren , kjærligheten, eller på gråten...
Jeg vil ha faste rammer i livet mitt, men vil mer enn gjerne ha kaos innenfor rammene... det gjør meg livsglad!
Jeg vil nyte livet mitt, og leve det fult ut på alle mulige måter... 
Hvorfor holde igjen, og miste så mye?

Som Bjørnar Snekkenes skrev i låten vår....
"LA OSS LAGE BØLGER, MENS VI ER I LIVET" =) 
God bless og je t`aime

https://www.youtube.com/watch?v=3o1ax4Rt7CU

Tilbake til HJEM