Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Nytt foredrag ! "Om Vingeklipperen!" - charterhilde.no

Nytt foredrag ! "Om Vingeklipperen!"

 

Da har jeg endelig kommet ut med mitt nye FOREDRAG som heter:

OM VINGEKLIPPEREN!

Mange av oss, har en eller annen gang i livet, møtt han/hun som forsøkte eller klarte å klippe "vingene" dine.
Jeg var utsatt for han en gang, men jeg klarte etter noen år å komme meg vekk med mine "vinger" i behold. De var frynsete, og jeg trodde aldri jeg skulle kunne klare å fly igjen.

Men jeg klarte det!

Det har tatt meg lang tid for å komme over det, og det å lære meg å leve med skadene. Derfor har jeg bestemt meg for å fortelle min historie, og hvordan jeg klarte å komme meg ut av det på min måte!
Foredraget mitt er fylt av optimisme, råd, selvrespekt, hvordan man kjenner igjen "vingeklippern", og motivasjon. Ja rett og slett så ønsker jeg å dele hvordan jeg klarte å reise meg opp uten hevn , bitterhet, eller hat !

Idag er jeg fri og har sterke vinger!

Ønsker dere en foredragsholder i høst ? Ta kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Del gjerne <

 
Tilbake til HJEM