Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Litteraturhuset i FREDRIKSTAD fredag 16 November kl 1900 - charterhilde.no

Litteraturhuset i FREDRIKSTAD fredag 16 November kl 1900

Mitt ny foredrag om VINGEKLIPPEREN holder jeg i Litteraturhuset i Fredrikstad den 16 November kl 1900.

Mange av oss, har en eller annen gang i livet, møtt han/hun som forsøkte eller klarte å klippe «vingene» dine. Foredrag med Hilde Skovdahl, bedre kjent som Charter-Hilde. Skovdahl var utsatt for han, «vingeklipperen», men hun klarte etter noen år å komme seg vekk med vingene i behold. De var frynsete, og hun trodde aldri  at hun skulle kunne klare å «fly» igjen.
Skovdahl beskriver følelsen med egne ord:

«Det som var mest skremmende i denne perioden, var at jeg nesten slettet meg selv. Plutselig begynte jeg å tvile på hva som var rett og hva som var galt. Han var kontrollerende og manipulerende.Han spilte hele tiden på mine følelser. Han visste mine «svake sider» og benyttet seg av de til det fulle.

Det har tatt meg lang tid for å komme over det, og det å lære meg å leve med skadene. Derfor ønsker jeg å fortelle min historie, og hvordan jeg klarte å komme meg ut av det på min måte!»

Foredraget er fylt av optimisme, råd, selvrespekt, humor, motivasjon, og hvordan man kjenner igjen «vingeklippern». Skovdahl ønsker å dele sine erfaringer, på hvordan hun klarte å reise seg igjen, uten hevn, bitterhet, eller hat !
Som hun selv sier: » IDAG FØLER JEG MEG FRI OG GLAD IGJEN!

For Biletter gå inn på denne linken:

http://litthusfred.no/events/hilde-skovdahl-vingeklipperen/

Tilbake til HJEM