Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Jeg ELSKER kroppen min ! - charterhilde.no

Jeg ELSKER kroppen min !

JEG ELSKER KROPPEN MIN!  Ja, man kan si mye om den... men herlighet så mye glede den har gitt og gir meg. Så rart å si....tenker du i ditt stille sinn...

Ja, jeg vet jeg er overvektig, og har min kamp med å gå ned for helsens skyld.
Men likevel mener jeg hvert eneste ord, jeg elsker kroppen min! For dette fantastiske underverk den faktisk er.

Vi mennesker setter opp mye regler for hva som er vakkert eller stygt, eller hva som skal være "inn" akkurat nå. Unge menn for lov å si "ingen feite horer tillatt på russe bussen!" uten at noen spesielt reagerer. Først skal vi ha små pupper...så skal vi ha store pupper...så skal vi ha store rumper, så skal vi ha små rumper.

Melina Johnsen fra " Ex on the beach" , hylles og får Gullrute prisen , som årets deltaker. Hun som står å skriker ut til et annet menneske " Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch!". Jipppiiii sånne damer må vi "hylle!" De som krenker andre! Jippppiii vi er så "frimodige,gææærne og kuule!" Men det stakkars Melina ikke vet....er at hun blir mobbet av de som "hyller" henne.....

Men har vi egentlig tenkt over hva KROPPEN er? Dette vidunderlige templet som har gitt deg liv, som representerer DEG! Er du egentlig klar over hvor fantastisk den er? Vi tenker ikke på det før vi blir syke eller havner i en ulykke. Da innser vi plutselig hvilken gave vi har, og at den er så uendelig mye mer.
De som sitter i rullestol kjenner på det hver eneste dag..... de setter uendelig pris på det de har.

Å kritisere en kropp er som et hån mot mennesket, mot livet mot de som ville gjort hva som helst for å få en arm , et ben , en pupp osv.

Så nå er det på tide å hylle kroppen DIN!Så derfor legger jeg ut et bilde av min kropp som ikke er perfekt, men som jeg elsker. Slik at du skal bli påmint over hvor fin du er!

Vi har en kropp som fungerer som vår motor gjennom livet...fyll den med kjærlighet <3?

Tilbake til HJEM