Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Coaching referanser - charterhilde.no

Coaching referanser

Thomas - "Noen ganger trenger man hjelp til å finne tilbake til rytmen i fra bølgene. Noen ganger er livet tøft og det kan være vanskelig å finne veien ut i fra mørke. Ikke alt er enkelt å snakke med familie, og venner om. Ofte får man ikke de beste råd og veiledning fra den kanten, selv om de er ment i beste mening. Høsten 2019 og starten på 2020 var for meg en tid der mye skjedde privat og i jobbsammenheng. For meg var det kort mellom det lyse og gode og det vonde og mørke. Jeg skjønte raskt at for å finne veien videre trengte jeg et spark bak og veiledning på veien fremover. For meg var valget enkelt: Hilde Skovdahl - Charter-Hilde - Den fantastiske kvinnen som ikke er redd for å leve, hun som har stått i stormen gang på gang og fortsatt smiler. Jeg tok kontakt med Hilde som alle kjenner som den energiske virvelvinden full av latter med badehette og badedyr. Da må man bare bli i godt humør tenkte jeg. Jeg møtte Hilde i februar da hodet mitt var tilnærmet sprengt og jeg luftet mine problemer, tanker og de valgene jeg sto ovenfor. Etter 2 drøye timer med latter, men og dype og gode samtaler reiste jeg hjem med en brusboks og 2 kjeks i lomma, litt sliten men så utrolig lett i hode. Dagen etter kom en skriftlig oppsummering av kvelden før, så treffende og så riktig forfattet av Hilde. I tiden etterpå fulgte jeg en del av rådene og det vi ble enige om. Videre brukte jeg det samtalen ga meg til å ta videre valg og avgjørelser. For meg endret en kveld i februar livet mitt, og jeg kunne kjenne rytmene fra bølgene igjen....... Dette ga meg troa på meg selv, hver dag gjør noe som gjør meg glad, jeg legger vekk dårlige tanker, legger gode planer, og tar vare på det jeg har. Jeg anbefaler alle som føler de har kjørt seg fast å investere litt i sitt eget liv. Ikke nøl med å ta kontakt med Hilde. Ord med sannhet av Thomas"

Tone, 48 år Fredrikstad - "Etter mye selvransakelse og undring over livets krumspring fant jeg ut at jeg ville ta tak i noen personlige utfordringer. Jeg er snart 50 år og har nok et ganske «normalt» liv med en ryggsekk som inneholder erfaringer på både godt og vondt. Jeg ønsket å bedre mitt eget selvbilde da jeg tror det er nøkkelen som kan åpne mange låser og forløse potensialer vi ikke engang visste vi hadde. Spørsmålet ble da hvem «kjenner» jeg som har Norges beste selvbilde? Svaret gav seg selv…..Hilde Skovdahl J. Time ble bestilt og jeg møtte opp med sommerfugler i magen. Jeg har igjennom tiden lest utallige bøker om selvutvikling og psykologi så dette var ingen ny arena for meg men, man vet jo aldri når man treffer en person for første gang om kjemien stemmer og det kan bli en fruktbar relasjon. Hilde møtte meg med en varme og åpenhet som gjorde meg både trygg og sikker på at valget var rett.. Hilde er en kunnskapsrik Coach som med sin erfaring, innlevelse, forståelse og en god porsjon humor har gjort en stor forskjell for mitt syn på meg selv og mine egne utfordringer. Jeg kan på det varmeste anbefale en tur til Hilde hvis du har ting i livet du vil endre, videreutvikle eller bare rett og slett bli mer glad i deg selv. Tone, 48 Fredrikstad"

Kvinne, 48 år fra Vestfold - "Som coach er Hilde Skovdahl helt unik, hennes personlighet, innsikt, varme og omsorg for andre mennesker er helt fantastisk. Jeg har benyttet meg av hennes coaching timer siden sommeren 2017. Etter å ha vært utsatt for et stort traume i 2016 hvor jeg ble sterkt skadet både fysisk og psykisk mistet jeg gnisten til å leve. Så ingen glede i å leve og følte jeg absolutt ikke hadde noen fremtid å se frem i mot men hadde et sterkt ønske om å ha det. Derfor etter å ha undersøkt litt tok jeg kontakt med Hilde, tenkte det ikke kunne skade men hadde ikke de store forhåpningene. Allerede etter første coaching time begynte jeg å tenke litt annerledes, Vårt første møte gjorde stort inntrykk på meg, hun viste seg å være en person jeg hadde utrolig god kjemi med, hun var et varmt menneske med en så god personlighet og en unik måte å skjønne meg, i tillegg til omsorgen hun viste meg. Jeg har utrolig vanskelig for å sette ord på følelsene mine og hvordan jeg egentlig har det men med Hilde så var det lett. Den tilliten jeg fikk til henne er det ikke mange jeg har til så nå hadde jeg endelig funnet den personen jeg kunne betro meg til. Hun ga meg mange gode råd og snudde perspektivet litt for meg slik at jeg allerede etter første gang vi møtes begynte sakte men sikkert å tenke og se på ting på en litt annen måte. Etter dette har vi hatt flere gode møter, Hilde er også utrolig flink til å følge opp etter og imellom møtene, jeg vet også om noe er vanskelig kan jeg kontakte henne jeg trenger ikke å vente til neste møte. Livet mitt er fortsatt ikke lett men jeg har fått igjen håpet om at jeg en dag kan reise meg fra traumet jeg opplevde, begynne og leve og se fremover igjen. Timene med Hilde vil jeg fortsette med, hun har lært meg så mye og gjør det fortsatt. Lurer du på å gå til Coach vil jeg virkelig anbefale Hilde. Kvinne, 48 år fra Vestfold " 

John Kristian - "Jeg håper dette kan være til inspirasjon for andre. Å bruke Hilde Skovdahl som Coach og rådgiver har vært en åpenbaring for meg. Jeg er en mann i 40-årene, som har hatt,og har , en del personlige utfordringer som jeg har kommet meg ut av. Med møtet med Hilde ble en milepæl, før og etter. Hun viser vei gjennom å lytte og se mennesket hun møter. Hun så hele meg, og hun er dønn ærlig. Hilde pakker ikke inn, og duller. Tilbakemeldingene gir selvtillit og trygghet, for jeg vet hun vil det best for meg. Jeg ville ikke nølt med å bruke Hilde Skovdahl som Coach. Det er en den beste investeringen jeg har gjort på mange, mange år. John Kristian"

Tilbake til HJEM