Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Nettsalg - charterhilde.no

Nettsalg

"FRA NONNER TIL BADEHETTER"
Denne boken er en hyllest til livet. Min selvbiografi. Det er en intens bok der du blir slengt mellom det alvorlige og det glade. Jeg ønsker du skal sitte igjen med et stort smil og forstå at ALT ORDNER SEG!
(boken koster 199 kr.)
   
"HURRA FOR FRODIGE DAMER"
Denne boken er først og fremst  en hyllest og motivasjons bok til frodige damer.
Når jeg roper ut "HURRA FOR FRODIGE DAMER!" føler jeg meg lykkelig, revolusjonerende, modig, lettet og litt redd..... Det skal være plass for alle!
(boken koster 250 kr.)
   
Lydboken "Fra nonner til badehetter"
Lydboken er innlest av meg , Hilde Skovdahl.  Det er en hyllest til livet. Min selvbiografi. Det er en intens lydbok der du blir slengt mellom det alvorlige og det glade. Jeg ønsker du skal sitte igjen med et stort smil og forstå at ALT ORDNER SEG!
(lydboken koster 199 kr.)
   
Hilde badehette forside
"HILDE BADEHETTE OG OSCAR BAKLENGS"
Her møter vi Hilde Badehette, som er en frodig glad dame. Sammen med sin strihårete dachs , Racso (som er Oscar baklengs), drar de ut på eventyr og møter annerledes og morsomme familier, En familie kan være så mye mer enn en kjernefamilie.
Her møter vi :
- Wilma, prinsessen av Rat Angels
- Frode + Benny = Sant
- Familien Turban
- Pappaen vår er havets helt
- Esmeralda og hønsekoret
Boken er fylt av humor , varme og ettertanke.
DET SKAL VÆRE PLASS FOR OSS ALLE!
Illustratør : Inger Skovdahl
(boken koster 275 kr.)

Bestillingsskjema
Tilbake til HJEM