Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/3/5/charterhilde.no/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Tjenester - charterhilde.no

Tjenester

Jeg holder Motivasjonsforedrag til firmaer, skoler og private arrangementer.

Foredragene jeg holder per idag:

Hurra for deg og livet! Et motivasjonsforedrag fylt av humor , livsglede,alvor, og ettertanke.Alle trenger vi motivasjon og inspirasjon for å lære å takle hindringene i livet, og gjøre det beste ut av det! Både privat og i arbeidslivet. Etter en alvorlig bilulykke, fant jeg ut mine knep for å beholde livsgleden uten å gå i "kjellern", og bli bitter på alt og alle. Et annerledes foredrag,der du kommer til å danse ut av lokalet og rope: "JEG ELSKER MEG OG LIVET MITT!"

 

JEG ELSKER KROPPEN MIN! Dette foredraget er en hyllest til ALLE kropper! Et hurra for at vi er skapt forskjellig! I dagens samfunn har kroppsfiksering tatt helt av! Med dette foredraget KNUSER jeg alle illusjoner om hva en " perfekt og sexy kropp er!" Det skal være plass for ALLE! Selv er jeg en frodig dame, som har kjent på dette med mobbing av min kropp, både som barn og voksen... men jeg har klar å beholde min verdighet og selv respekt med noen knep som jeg vil dele med dere! Ingen har rett å ta ta fra oss livsgleden eller livskvaliteten vår!Dette foredraget handler om hvordan vi kan gjøre det beste ut av situasjonen og oss selv! Vi må vise hvem vi er og hva vi står for. "Dette er meg, og jeg er stolt av hvem jeg er!"

 

OM VINGEKLIPPEREN! Mange av oss , har en eller annen gang i livet, møtt han /hun som forsøkte , eller klarte å klippe "vingene"dine. jeg var utsatt for han en gang, men jeg klarte etter noen år å komme meg vekk fra han, med "vingene" mine i behold. De var frynsete, og jeg trodde aldri jeg skulle kunne klare å fly "igjen". Men jeg klarte det! Det som var mest skremmende i denne perioden, var at jeg nesten slettet meg selv... Han var kontrollerende, manipulerende, og spilte hele tiden på mine følelser. Han visste mine "svake" sider, og benyttet seg av de til det fulle.Det har tatt meg lang tid for å komme over det, og det å lære meg å lev med skadene. Derfor har jeg bestemt meg å fortelle min historie, og hvordan jeg klarte å komme meg ut av det på min måte! Foredraget mitt er fylt av optimisme, råd, selvrespekt, motivasjon, og  hvordan man kjenner igjen "vingeklipperen". Jeg ønsker rett og slett å dele hvordan jeg klarte å reise meg opp igjen uten hevn, bitterhet, eller hat!

For mer info og bestilling av foredrag, send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 COACHING : 

Noen ganger i livet trenger man å snakke med noen som ikke kjenner deg. En som har taushetsplikt, og en som kan hjelpe deg å se det hele, på en litt annen måte. Sammen klarer vi å løse det mest utrolige!

Jeg er både Coach og motivator. Jeg brenner for psykisk helse, livsglede, og at du skal få det bra med deg selv. 

Føler du at du har møtt veggen eller er lei deg?

Trenger du en forandring, men vet ikke hvordan du skal løse det?

Trenger du motivasjon og savner livsgleden?

Føler du at du står ved et veiskille?

Har du problem med kjæresten din?

Eller er du så sint inne i deg, at du føler at det er like før du kommer til å "eksplodere"?

Har du dårlig selvtillit, og føler at du aldri får sagt hva du egentlig mener?

Da synes jeg at du skal ta kontakt med meg, for jeg ønsker det beste for deg.

Book Coaching med meg via GoMentor :

https://www.gomentor.no/profile/widget/54505

 

 

Tilbake til HJEM