Tjenester

Jeg holder Motivasjonsforedrag til firmaer, skoler og private arrangementer.

Foredragene jeg holder per idag:

Hurra for deg og jobben! (fokus på deg og det beste du kan få ut av din jobb)

Hurra for deg og skolen! (fokus på deg og livet på skolen )

Hurra for deg og livet! (Et motivasjonsforedrag om å beholde troen på deg selv og livet! Med små enkle knep blir livet så mye lettere.

Hurra for frodige damer! (en hyllest til frodige damer. Det handler om å gjøre det beste ut av din sitasjon.)

" Ikke Slukk lyset mitt!" Et foredrag som handler om dette å være annerledes og bli akseptert for den du der. Samfunnet må lære seg å takle at mennesker er annerledes. Finne verdiene og læren om konstruktiv kritikk.

Hverdags-angsten  Fleste mennesker har en eller annen form for "hverdags-angst" i små eller større grader som kan gjøre livet ganske så vanskelig og tøft. Selv har jeg opplevd den på nært hold . Jeg forteller dere om min historie og deler med mine små triks som hjelper meg gjennom hverdagen! DU ER IKKE ALENE MED ANGSTEN, og skal heller ikke være det.

"Rise and shine!" Dette foredraget handler om styre ditt eget liv til det bedre. Jeg har alltid trodd på at ALT sitter i hodet, når det gjelder å få et liv , som du er glad for og der du får brukt dine evner, din styrke og din personlighet. Men noen ganger i livet trenger man å få et lite "vennlig dytt", for å velge rett vei! Jeg setter deg på nye spor og til å tenke annerledes! Selvledelse er å omfavne sitt eget liv! <3 

 COACHING : Føler du at du har møtt veggen? Er du lei deg? Trenger du en forandring, men vet ikke hvordan du skal løse det? Savner du noen å snakke med, en som ikke kjenner deg, og som har taushetsplikt? Trenger du motivasjon? Da synes jeg at du skal ta kontakt med meg, slik at du og jeg kan løse dine problemer, og få gleden og inspirasjonen tilbake i livet ditt. 

Ta kontakt for mer informasjon:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tilbake til HJEM